Region

Šokantna pucnjava u Zagrebu: Muškarac i žena upucani nakon što su izašli iz automobila!

Rano jutros u Zagrebu je došlo do pucnjave u kojoj su navodno ranjene dvije osobe, neslužbeno se doznaje.

Policija - Ilustracija / Nezavisne.com

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkom Žitnjaku, nedaleko od sjedišta kriminalističke policije PU zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

Prema prvim informacijama, muškarac i žena su u društvu još jedne muške osobe parkirali vozilo na spomenutoj lokaciji, a kada su izišli iz automobila, prišli su im za sada nepoznati napadači te su prema njima ispalili više hitaca iz vatrenog oružja.

Kako se doznaje s mjesta događaja u Lovinčićevoj ulici, negdje oko 4 sata čula se buka, svađa i vriska žene nakon čega se začula pucnjava.

Kako se neslužbeno može čuti, ranjene su dvije osobe iz vozila dok je treća neokrznuta. Njih je u vozilu presrelo nekoliko muškaraca koji su ih pratili automobilom, a čim su se zaustavili, uslijedio je napad. Na zadnjem sjedištu auta pogođen je muškarac te saputnica – javlja “Jutarnji“.

Na mjestu obračuna na tlu može se vidjeti 50-ak tragova, najviše čahura. Kvaliikacije ozljeda su još uvijek nepoznate kao motiv.

Iz PU zagrebačke su se oglasili ovako:

– Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka.

Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih.

U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život. Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh