Region

Supruga Čedomira Jovanovića: Plašim se dezinformacija o njegovom zdravlju zbog naše djece

Ljudi, budite oprezni, nosite maske, držite distanci i čim se ukaže prilika, obavezno se vakcinišite, kazala Jovanović

Čedomir Jovanović sa suprugom - Kurir.rs

Špekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP-a Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno djecu. Supruga Jelena Jovanović kaže da je u većini slučajeva riječ o neistinama.

– Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog djece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno – počinje priču supruga lidera LDP-a za “Blic”.

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopćio ljekarski konzilij ne predstavljaju ništa drugo nego špekulacije.

Uspostavljena dijagnoza
Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

– Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima- navodi Jovanović.

Posljedice koronavirusa

Ono što je važno, kaže, jeste da je Jovanović stabilno, da ima puno povjerenje u sjajan i vrlo posvećen tim ljekara i na putu je da se oporavi.

– Konačno je odreagovao i na terapiju i stvari idu na bolje – kaže ona.

Dodaje i da je trenutno stanje njenog supruga posjedica teškog oblika korone koji je imao tokom jula.

– Ljudi, budite oprezni, nosite maske, držite distanci i čim se ukaže prilika, obavezno se vakcinišite, jer mislim da i dalje većina nije svjesna koliko je korona opasna – zaključila je Jelena Jovanović za “Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh