Region

Psihijatar Jovan Marić (80) poslije mjesec dana odvojen od respiratora! Sa ljekarima priča na engleskom jeziku

Psihijatar Jovan Marić (80) bukvalno je vraćen iz mrtvih i na Božić odvojen od respiratora na kome je bio mjesec dana…

Jovan Marić - Screenshot

Psihijatar Jovan Marić (80) bukvalno je vraćen iz mrtvih i na Božić odvojen od respiratora na kome je bio mjesec dana, saznaje nezvanično “Kurir“.

Marić je bio jako težak pacijent i bio je otpisan. Gotovo niko nije mislio da ima šanse da se izvuče. Sa bezmalo punih 80 godina i na respiratoru, svi parametri su pokazivali da su mu šanse ravne nuli. Međutim, poslije mjesec dana, baš na Božić, ljekari su uspjeli da ga odvoje od respiratora. Diše svojim plućima. Još je u intenzivnoj njezi, a sa osobljem uglavnom priča na engleskom jeziku. Vjerovatno čovjeku treba vremena da potpuno dođe sebi jer je mjesec dana bio pod jakim sedativima, uspavan na respiratoru – kaže izvor.

Marić je u KBC “Dragiša Mišović” smješten 1. decembra s obostranom upalom pluća izazvanom koronavisom. Stanje mu se vrlo brzo pogoršalo i ljekari su morali da ga intubiraju već poslije nekoliko dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh