Region

Čeda Jovanović u teškom stanju: Ljekari ne mogu da utvrde zašto trpi jake bolove, a sumnjaju na ozbiljnu bolest!

Lider LDP Čedomir Jovanović nalazi se na bolničkom liječenju zbog obostrane upale pluća, dok test nije pokazao da je pozitivan na koronavirus.

Čedomir Jovanović - N1info.com

Nezvanično se saznaje iz izvora bliskih Jovanoviću, njegovo zdravstveno stanje je teško i komplikovano i trpi jake bolove.

“Ljekari sumnjaju na emboliju pluća ili upalu kičmene moždine”, navodi izvor, ali napominje da za sada nije utvrđen uzrok tako pogrošanog stanja Jovanovića.

Problem predstavlja i visok krvni pritisak koji ljekari pokušavaju da spuste.

Stanje Jovanovića najvjerovatnije je posljedica preležanog koronavirusa u julu.

Podsjetimo, Jovanović je od petka primljen u KBC “Dragiša Mišović” pošto mu je pozlilo, takođe ima i problema sa crijevima, prenosi “Kurir“.

On je zadržan zbog daljih ispitivanja kako bi se utvrdilo da li su tegobe nastale usljed preležanog koronavirusa.

Jovanović je svjestan, komunikativan i u stabilnom stanju. Nije bilo potrebe da ga priključuju na kiseonik.

Podsjetimo, Jovanović je u julu 2020. bio pozitivan na koronavirus i tada je imao tešku upalu pluća, zbog čega je bio hospitalizovan na Infektivnoj klinici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh