Region

Dritan Abazović komunicira s lažnim Komšićevim profilom

Pozvali su i društvenu mrežu Twitter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem

Dritan Abazovioć - Standard

Nakon što je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović odgovorio članu Predsjedništva BiH Željka Komšića uslijedila je reakcija iz Komšićevog kabineta.

– Član Predsjedništva BiH Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter, Abazovic komunicira sa laznim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo – navedeno je iz Kabineta za “Avaz“.

Pozvali su i društvenu mrežu Twitter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

– Ponavljamo, očekujemo zvaničnu reakciju Vlade Crne Gore i potpredsjednika Vlade u vezi sa čestitkom premijera Crne Gore povodom neustavnog tzv. dana RS – navedeno je iz Kabineta.

Podsjećamo Abazović se oglasio na Twitteru te poručio Komšiću kako Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, odgovarajući tako na reakciju Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao neustavni Dan RS, a koji je obilježen jučer.

– Poštovani članu Predsjedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu – napisao je Abazović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh