Region

Prosidba na petrinjskim ruševinama koja nas podsjeća da ljubav pobjeđuje sve nedaće

Jedan mladi par iz Petrinje uspio nam je vratiti osmijeh na lice i podsjetiti nas da ljubav pobjeđuje baš sve.

Ana Krznarević i Dean Jadanić - Instagram / Ana Krznarević

Dean Jadanić zaprosio je svoju djevojku Anu Krznarević ispred zgrade petrinjskog Doma zdravlja, prenosi “Zadovoljna“.

Što tražiš, upitala je Ana Deana koji se pravio da mu je nešto ispalo. Onda je skinuo zaštitnu kacigu, kleknuo pred svoju dragu bez oklijevanja i izvadio prsten.

Dok potresi udaraju po našem Gradu i tresu naše živote, moje najdraže biće je pronašlo trenutak da nam u život vrati nadu i vjeru da će itekako sve biti dobro. Ispred stare zgrade Doma zdravlja gdje je moj Deky godinama radio, jedva izvukavši živu glavu, na mjestu gdje je ostala samo ruševina, rekla sam mu ‘DA’, napisala je Ana na svom profilu na Instagramu uz video prosidbe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Krznarević (@anakrznarevic)

Ani i Deanu želimo svu sreću na njihovom životnom putu. Neka ih zauvijek prati mir, a isto želimo i njihovom gradu koji će se jednog dana oporaviti od svega baš zbog svojih ljudi koji mu sada kada je to najpotrebnije daju toliko ljubavi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh