Region

Dječak druga žrtva stravične nesreće u Nišu

Mališana, koji je išao trotoarom, svojim vozilom audi beogradskih tablica pokosio je Beograđanin N.S, a od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

Saobraćajna nesreća - Telegraf

U istoj nesreći teško je povrijeđen još jedan pješak, četrdesetosmogodišnji D.I, koji je preminuo po prijemu u nišku bolnicu.

Isprva se smatralo da je poginula djevojka, a kako saznaje portal “Telegraf” zabuna je nastala zbog duže kose poginulog dvanaestogodišnjaka.

Dječak je išao do tržnog centra da bi kupio hranu za psa i vraćao se kući kada je udaren kolima. Smrtno je stradao na licu mjesta, rekli su sagovornici portala upoznati sa slučajem.

Prema izjavama očevidaca, audi se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pješake koji su bili na trotoaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh