Region

Prva beba u 2021. rođena u Sisku, obitelj je iz Petrinje: “Ovo je baš simbolički”

PRVA beba u Hrvatskoj rođena je u Sisku, a njena je obitelj iz Petrinje. Indexu je to javio zamjenik ravnatelja sisačke bolnice Marin Repustić, koji je noćas dežuran.

“U 15 sekundi iza ponoći rođen je mali David, ovo je baš simbolički da je rođen u Sisku, majka i beba su dobro, svi smo presretni jer je sve dobro prošlo, beba je rođena u onom dijelu rađaone koji je preživio potres”, ispričao nam je Repustić.

Obitelj u potresu ostala bez kuće
Ovo su dobre vijesti u novoj godini koja je pred nama.

“Gospođa je iz Petrinje, ovo joj je drugo dijete, a u strašnom potresu srušena im je kuća i nakon potresa je s obitelji spavala u autu”, rekao nam je Repustić, a nakon što doznamo podatke, objavit ćemo ih kako bi svi koji žele mogli pomoći obitelji iz Petrinje, koja je ulaskom u 2021. godinu postala bogatija za novog člana, prenosi index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh