Region

Supruzi pucao u usta pa ubio sinove i sebe – Detalji porodičnog masakra: Policija zatekla jezivu scenu u dvorištu

U selu Požaranje u opštini Vitina na Kosovu večeras oko 18 sati dogodila se porodična tragedija kad je F.Z. ubio suprugu i dva sina, a na kraju presudio i sebi.

Ubistvo na Kosovu - Screenshot

F.Z. je prema nepotvrđenim navodima medija najprije ispalio metak u usta dugogodišnjoj supruzi, zatim je upucao dvojicu dječaka, a onda je izašao u dvorište porodične kuće i takođe pucao sebi u usta.

Izvori “Kohe” iz tužilaštva navode da je odnos između bračnog para koji inače živi u inostranstvu dugo zategnut.

– Između supružnika godinama vladaju loši odnosi – rekao je izvor iz tužilaštva u Gnjilanu.

Odjeljenje za teška krivična djela suda u Gnjilanu je saopštilo da se masakr dogodio oko 18 sati i da motivi još nisu poznati.

– Sumnja se da je F.Z. vatrenim oružjem lišila života suprugu M.Z. i njegovo dvoje djece, H.Z. i A.Z, a na kraju počinio samoubistvo. Policija i medicinske ekipe odmah su izašli na mjesto nesreće, ali su mogli samo da potvrde smrt svih članova porodice. Prema nalogu tužioca njihova tijela će biti poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini – navedeno je u saopštenju.

Porodica je navodno živjela u Švicarskoj, a na Kosovo su došli zbog praznika, piše “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh