Region

Marinko Zovko odgovorio Grujićki – Objavio njenu staru fotku uz opis: “Moli za plastične operacije”

“Je li CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju? Jesu ikad prenosili naše teško stanje? Jesu li i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju?”, napisala je Katarina Grujić nakon zemljotresa u Hrvatskoj, na što je region ostao zgrožen.

Marinko Zovko odgovorio Grujićki - Screenshot

Katarina Grujić je zasluženo na stubu srama nakon statusa zbog potresa koji se jučer dogodio u Hrvatskoj. Folkerku masovno osuđuju na društvenim mrežama, te je nazivaju raznim pogrdnim imenima. Hrvati uveliko pozivaju na njen bojkot, pa teško da će više zapjevati u njihovim klubovima, a što je do jučer radila. Među onim koji su Grujićku žestoko isprozivali našao se i Marinko Zovko, poznati biznismen iz BiH sa adresom stanovanja u Zagrebu, piše “Ekskluziva“.

Zovko je objavio staru fotografiju Katarine Grujić uporedo sa novom, a razlika je jasno uočljiva. Pjevačica se vidno transformisala, pa ne čudi što ispod fotografija piše: “Oprosti djevojko ni CNN te nije prepoznao”, uz hashtag “moli za plastične operacije”.

Marinko Zovko odgovorio Grujićki – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh