Region

Nadzorne kamere snimile jedan od najjezivijih prizora zemljotresa u Hrvatskoj

A mnogi koji su doživjeli potres kažu kako im je od svega ipak najgori zastrašujući zvuk koji ga prati – grmljavina, hučanje i prodorna tutnjava

zemljotres Hrvatska - Screenshot

Iza stanovnika Siska, Petrinje i okolice besana je noć. Nakon serije jačih potresa koji su ih u ponedjeljak ujutro probudili, preplašili, a mnogima i oštetili domove, tlo je podrhtavalo još nekoliko puta – iako su bili slabiji, i ti potresi ponovno su im utjerali strah u kosti.

A mnogi koji su doživjeli potres kažu kako im je od svega ipak najgori zastrašujući zvuk koji ga prati – grmljavina, hučanje i prodorna tutnjava, prenosi “Fokus“.

U videu koji su snimile nadzorne kamere u jednoj garaži možete jasno čuti kako je to zapravo zvučalo u ponedjeljak:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh