Region

VRUĆE IZDANJE VODITELJKE! NEPRISTOJNE PONUDE PLJUŠTE: Dajana obukla minić, izbacila grudi, a ŠTIKLE su posebno omamile “JAČI” POL!

Dajana Paunović dobila je brojne pohvale na račun svog izgleda.

Voditeljka se pojavila u crnoj odevnoj kombinaciji u kojoj je istakla bujno poprsje, nosila je visoke štikle, a kosu pokupila u punđu.

Fotografiju iz studija je odmah objavila na društvene mreže, a fanovi oduševljeni i ne prestaju da je obasipaju komplimentima i komentarima.
https://www.instagram.com/p/CJNgv0jDaLp/
“Što starija sve bolja”, “Baš si s*ksi”, samo su neki od komentara, a bilo je i onih muškaraca koji su Dajani ostavljali nepristojne ponude.

“Ako me pitate da li bih se ponovo udala, ne znam, jer mislim da papir ništa ne garantuje, možete voleti doživotno i bez potpisa na papiru. Ako me pitate da li je prepreka razlika u godinama između muškarca i žene, reći ću vam – ne. Ljubav ne zna za godine, ljubav nema pravila. Nije dokazana idealna starosna granica. Sve je to individualno, ne postoji matematička formula”, rekla je Dajana prošle 2019. godine za “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh