Region

Ranio partnericu jer smatra da mu je prenijela koronu

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovac na Mlavi, zbog krivičnog djela teškog ubistva u pokušaju.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Naime, Dejan je, nakon što je saznao da je zaražen korona virusom uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane B. (55), koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, optužujući je da mu je ona prenijela virus, piše “Blic“.

Kada je ona pobjegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z., inače zamjenika komandira PS Žabari, krenuo je za njom i kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali je u tom momentu zamjenik komandira pokušao da mu otme pištolj iz ruke i u tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najprije, pogodio Svetlanu u predjelu šake, a zatim i njenu kerku Anu (35), koja se, takođe, nalazila u istoj kući.

U kući zamjenika komandira nalazio se i načelnik PS Žabari Zoran M.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh