Region

Izgorjela kuća osmočlane porodice Mihajlović

Kuća osmočlane porodice Mihajlović izgorjela je jutros u selu Grace u opštini Vučitrn na Kosovu, saopštila je srbijanska Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Kuća, požar - SRNA

Požar je izbio usljed kvara na instalacijama, a porodica Mihajlović, koja je privremeno smještena u drugi dom, moći će da računa na svu potrebnu pomoć i u narednih nekoliko dana počeće renoviranje kuće, prenosi “N1”.

Najadekvatniji način da se pomogne porodici Milana Mihajlovića pronađen je u saradnji sa srpskim Privremenim organom u opštini Vučitrn, naveli su iz Kancelarije te dodali kako su svjesni “teških uslova u kojima žive Srbi u selima na potezu između Kosovske Mitrovice i Prištine, te je poručila da će nastaviti da sa posebnom brigom i pažnjom pomaže Srbima”.

Predstavnici Kancelarije i lokalnih vlasti su u proteklom periodu posjetili sva srpska naselja u ovom dijelu Kosova i, kako je istaknuto, potpuno su svjesni osjetljivih bezbjednosnih i socijalnih uslova u kojima žive Srbi.

U skladu sa tim planira se realizacija projekata pomoći i podrške, napomenuli su iz ove Kancelarije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh