Region

Gledaoci tražili od doktorice da skine masku jer je nikada nisu vidjeli bez ove zaštite: Kad je skinula svi su ostali iznenađeni

Direktorica kovid bolnice u Batajnici dr Tatjana Adžić Vukićević gostovala je u emisiji “Hit tvit” na teelviziji Pink gde je na kraju ispunila zahtjev gledalaca i pokazala kako izgleda bez maske.

dr Tatjana Adžić Vukićević - Screenshot

Voditeljka emisije Verica Bradić pitala je dr Tatjanu Adžić Vukićević, koja je sve vrijeme nosila masku, da li bi mogla da skine ovo zaštitno sredstvo jer je gledaoci nisu vidjeli bez njega imajući u vidu i to da se posljednjih mjeseci pojavljivala sa maskom na licu.

Doktorka je skinula masku, a onda je odmah vratila, dajući time primjer svima, a i poštujući savjete koje daje drugima.

Mnogi su rekli kako doktorica izgleda veoma mladoliko.

dr Tatjana Adžić Vukićević – Screenshot

Dr Tatjana Adžić Vukićević apeluje na sve da se pridržavaju mjera i da nose maske, a i u emisiji je istakla značaj toga, prenosi “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh