Region

Kolaps u Splitu: Auta izvlače iz vode, ceste zakrčene, pala rekordna količina kiše

Smažna kiša koja od četvrtka ujutro pada na splitskom području potopila je više gradskih prometnica na kojima dolazi do zastoja u prometu, a vatrogasne ekipe ispumpavaju vodu iz poplavljenih podruma i prizemlja stambenih zgrada.

Splitski vatrogasci su do podneva imali 20-ak intervencija radi ispumpavanja vode iz podruma i prizemlja, a posebice su kišnim padalinama ugroženi južni dijelovi Splita, rekli su u splitskom Operativnom vatrogasnom središtu.Vatrogasci pozivaju građane na strpljenje u prometu, koji je otežan zbog vodenih naplavina po prometnicama,piše Index

“Sve su službe na terenu i pomažu u sanaciji štete nastale uslijed enormne količine kiše koja od jutros pada u Splitu i okolici. Građane molimo za oprez i strpljenje, posebno u prometu”, objavili su iz Grada Splita ranije danas.

Prema prvim informacijama iz splitske policije, tri su kritična mjesta na gradskim prometnicama ugrožena vodom – Ulica Sedam Kaštela kod Poljuda, raskrižje Ulice Brune Bušića i Dubrovačke te raskrižje Dubrovačke i Domovinskog rata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh