Region

Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj, u vozilima bili državljani BiH

Teretno vozilo koje je išlo iz Zagreba prema Maclju se prevrnulo na traku za vožnju u suprotnom smjeru,

udes u Hrvatskoj - Fokus

Noćas se na autocesti A2 iz smjera Krapine prema Zagrebu u Hrvatskoj dogodila teška saobraćajna nesreća. HAK je na svojim službenim stranicama objavio da je autocesta A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zabok i Sveti Križ Začretje u oba smjera zatvorena zbog te nesreće.

U smjeru Zaboka prema Začretju se u blizini benzinske pumpe Crodux prevrnuo kamion, a na terenu su bili policija, hitna pomoć i vatrogasci. Fotografije prevrnutog šlepera su objavljene na Facebook stranici Policija zaustavlja – Krapinsko zagorska županija.

Teretno vozilo koje je išlo iz Zagreba prema Maclju se prevrnulo na traku za vožnju u suprotnom smjeru, a na njegovu prikolicu naletjela su dva automobila, javlja Zagorje international i dodaje da su dvije osobe iz šlepera lakše ozlijeđene, dok putnici iz automobila nisu ozlijeđeni. U svim vozilima koja su sudjelovala u nesreći bili su državljani BiH, javlja “Zagorje International“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh