Region

Proslavljena Srbijanka se ne zaustavlja: ‘Možete pisati i da sam alkoholičarka‘

Milica Dabović, proslavljena srbijanska košarkašica, našla se u centru skandala u Srbiji, nakon što je komentirala posljednju odluku selektorice Marine Maljković da se u reprezentaciju pozove američka košarkašica Yvonne Anderson.

Milica Dabović - Kurir.rs

“Alo! Pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku, i to još crnkinju, i to još na playu, pored žive Ane Dabović, za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćeš se još sprdati s ljudima? Možda sam ja luda, ali ne prihvaćam”, kazala je Dabović i naškla se na udaru medija, .

Dabović nije odlučila stati nakon posljednjeg tweeta koji je razbijesnio sve u susjednoj Srbiji, već je nastavila s komentarima, prenosi “Radiosarajevo“.

“Jedino da se izvinim šta sam rekla i to crnkinja, nego napadajte, niste davno, pljujte da vidim tko je još ostao”, napisala je Dabović uz smajliće sa suzama, a nešto kasnije uslijedio je još jedan komentar.

Ubrzo je ulijedio novi komentar – i to još žešći.

“Možete vi pisati i da sam alkoholičarka i ako kap alkohola u životu nisam popila, ja sam samo budala koja svoj stav iznosi javno uz činjenice, talenti Mandićka, Topuzovićka… ili zasto je Radočaj eliminisana???” napisala je, između ostalog, Dabović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh