Region

Očuh monstrum: Djevojčicu (3) tukao do smrti, a žali se na prestrogu kaznu

Toni Krstić (33), porijeklom iz Srbije, osuđen je u Rimu na doživotnu robiju zbog ubistva malene Samante koje je 2016. zgrozilo Italiju.

Sudski čekić - N24.ba

Toni Krstić (33), porijeklom iz Srbije, osuđen u Rimu na doživotnu robiju zbog ubistva pastorke Samante (3) u aprilu 2016, žalio se Apelacionom sudu na prestrogu kaznu, prenosi italijanski Il Tireno. Krstić je brutalnim zločinom šokirao Italiju, a zaprepastio je i pošto je u žalbi na presudu naveo “da nije on ubio dijete, već njegova supruga, te da je sud prema njemu bio prestrog”.

Potvrđena kazna

– Uprkos molbama i žalbama, sud je potvrdio doživotnu kaznu zatvora za brutalno ubistvo malene Samante. Tako će Krstić ostatak života definitivno provesti iza rešetaka – rekao je izvor medijima i dodao da je tužilac zatražio da se protiv majke pokojne devojčice pokrene novi postupak. – Majka je već osuđena na 12 godina zatvora zbog zlostavljanja kćerke. Međutim, tužilaštvo sada traži da se ona optuži za teško ubistvo u saizvršilaštvu – pišu mediji i dodaju: – Tužilaštvo smatra da, iako majka nije nanijela smrtonosne povrede djevojčici, nije učinila ništa ni da joj pomogne. Nije pozvala pomoć, nije pokušala da spriječi Krstićevu torturu, a poslije premlaćivanja nije htjela ljekarima iz Hitne pomoći da da pravu adresu, prenosi “Kurir“.

Dijete živjelo u paklu

Na suđenju Krstiću stručnjaci su naveli da je on čovjek koga je često obuzimao bijes i koji je tukao trudnu suprugu i mališane. – Djevojčicu je ubio sa životinjskim zanosom.

Ona je anđeo koji je na zemlji bio osuđen na pakao. I ranije je bila zlostavljanja. Krstić je prema djetetu bio neumoljiv, polivao ju je hladnom vodom, zatvarao ispod kreveta i slično – čulo se na sudu.

Kako navode tamošnji mediji, i majka je duže vrijeme trpjela nasilje, a znala je i da njen suprug koristi svaku priliku da tuče i maltretira djevojčicu. – Kobnog dana Krstić je krvnički udarao Samantu, a majka nije preduzela ništa da je zaštiti. Shvativši da je dijete u teškom stanju, Krstić i supruga počeli su da zovu Hitnu pomoć, ali su uporno davali pogrešnu adresu. Tokom suđenja je utvrđeno da su to radili sve dok Krstić nije uništio predmete kojima je udarao dijete – kaiš, sušilicu za veš, cipele i alat – prenose mediji i dodaju da je dokaze spalio. – Tek poslije dva sata dali su pravu adresu, ali bilo je prekasno – rekao je izvor.

Svirep zločin

Ubistvo ove djevojčice potreslo je čitavu Italiju zbog nezapamćene svireposti osuđenog očuha. – Na tijelu djeteta bilo je 38 povreda, 17 je bilo samo na čelu, ušima i vilici. Djevojčica je udarana mokrim kaišem, lupani su joj šamari, šutirana je, udarana sušilicom za veš. Očuh joj je čupao kosu sve dok je nije iščupao iz temena. Udarao ju je i cipelama po glavi. Djevojčici je 50 posto tijela bilo otečeno i u ranama – stoji u izvještaju mrtvozornika.

Šta je radio djetetu

  • Iščupao joj kosu iz tjemena
  • Udarao je mokrim kaišem
  • Šamarao je i šutirao
  • Udarao je cipelom po glavi
  • Udarao je sušilicom za veš

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh