Region

Menadžer Amer Hodžić: Uroš Živković je mrzitelj muslimana! On je zadojen nacionalizmom i mržnjom! Zbog Jadranke se digla cijela Srbija, a na ovaj sraman čin svi ćute!

Grand pjevač Uroš Živković uživo na svom nastupu pjevao je pjesmu ” Ne volim te Alija, zato sto si Balija”. Sraman je ovo čin, koji podrazumijeva svaku osudu ponašanja folkera. Očito je da je na ovaj način ispoljio svoje nacionalističke ideale.

Uroš Živković - Zvezdegranda.tv

“Ne volim te Alija
Zato što si Balija
Srušio si miran san
Nosila ti Drina sto mudžahedina
Svaki dan”, riječi su pjesme…
Ovakav šovinistički postupak osudili su mnogi Bosanci i Hercegovci kao i estradne kolege. Među njima je i estradni menadžer Amer Hodžić čiji status objavljujemo u cjelosti:

– “Kao da pojedini u doba korone misle da ista nikad neće proći, pa sve više i kroz statuse i objave djeluju nacionalistički sa mržnjom gdje “ranjeni narod” potom u polemici nema milosti što je i za očekivati! A sutra kad sve prođe valja otići dalje i pjevati svima… Kad nema opravdanja iz Srbije za Jadranku Barjaktarović, koju su razapeli, kako da bude opravdanje iz Bosne za ovo!!! Nije mu ovo trebalo… Sa Bosnom gdje se najviše para zarađuje (to znaju pjevači svi godinama), da iz Bosne se najviše para iznese i da ih ima najviše u inozemstvu, Evropi, Americi, Australiji i Bosni sebi je čovjek svjesno iskopao jamu.

Naravno, strašno, užasno!! Vrata sebi zatvorio, svuda, nije mu ovo trebalo. Nema opravdanja za ovo nikakvog!Prekrižen za sva vremena! A skontaće koliko je izgubio… Mene bi bilo sramota snimiti ili izjaviti ovako nešto za Srbiju, posebno da tamo uzimam za hljeb!!!! Nek je na čast i svakog sutra drugog pjevača ko ovo radi ili misli, to jest ne poštuje druge! Dno dna! Ovoliki nacionalizam i govor mržnje koji otvoreno propagira, huškašku retoriku kada nije bio ni rođen je za svaku osudu, koju bi i Grand produkcija trebala u krajnjem slučaju da sankcioniše”, objasnio je menadžer Amer Hodžić, prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh