Region

Muškarac nožem napao kćer i majku ispred zgrade u Osijeku, ozlijedio i sebe

VEČERAS je u Osijeku, u Trpimirovoj ulici, muškarac nožem nasrnuo na ženu i njezinu kćer.

Napad u Osijeku - Pixsell

Kako od očevidaca saznaje “Glas Slavonije“, muškarac je sat vremena prije napada sjedio u kafiću u prizemlju zgrade u Trpimirovoj, poznatoj kao “ljepotica”.

Kažu kako je nakon sata vremena u kafiću izašao i čekao ženu pred ulazom. Kada je žena izašla iz zgrade s kćeri, na obje je nasrnuo nožem.

Majka i kćer zvale pomoć

“Pomozite, ubit će mi mamu”, vikala je mlađa žena, ispričala je Glasu Slavonije susjeda koja je sve čula.

Po izjavama svjedoka, muškarac je ženu oborio na tlo, a kći joj je pokušavala pomoći. Zvale su upomoć, a u pomoć su istrčali susjedi koji su savladali muškarca.

Doznaje se i kako je muškarac ozlijedio samog sebe u naguravanju.

Majka i kći prevezene u KBC Osijek
Nedugo potom na lice mjesta su stigle policija i hitna, a majka i kći, kao i napadač, prevezeni su u KBC Osijek.

Javili se iz policije
Iz osječke policije javljaju kako su tri osobeozlijeđene u incidentu.

“U večernjim satima u stambenoj zgradi u Osijeku 46-godišnjak je fizički napao 43-godišnjakinju, a napadnutoj ženi u pomoć je priskočio 50-godišnjak.

Potom je 46-godišnji napadač oštrim predmetom nanio ozljede 43-godišnjakinji i 50-godišnjaku, nakon čega je i samog sebe ozlijedio oštrim predmetom. 
Svi ozlijeđeni prevezeni su u osječki Klinički bolnički centar gdje im je pružena liječnička pomoć.

Očevid na mjestu nesretnog događaja obavit će očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske. Po završetku očevida i kriminalističkog istraživanja policija će o svim relevantnim činjenicama izvijestiti javnost, ističu u osječko-baranjskoj policiji”, javila je policija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh