Region

Ovo je posljednja objava vojnika koji se ubio zbog djevojke: Jedna stvar na slici zbunjuje, ovo je strašno

Mladić je pronađen obješen 22. oktobra u jutarnjim satima u naselju Petka, a kako se nezvanično saznaje on je na sebe digao ruku zbog svađe sa djevojkom.

Stevan K. - Facebook

Stravična tragedija dogodila se u Lazarevcu kada je u potkrovlju porodične kuće pronađeno tijelo mladog vojnika Stevana K. (28).

Mladić je pronađen obješen 22. oktobra u jutarnjim satima u naselju Petka, a kako se nezvanično saznaje on je na sebe digao ruku zbog svađe sa djevojkom.

Bio je vojnik pod ugovorom u jednoj od pančevačkih kasarni. Tamo je i stanovao da bi izbjegao svakodnevno putovanje iz Lazarevca u Pančevo. Digao je ruku na sebe kada je uzeo slobodne dane i otišao kući u Lazarevac. Nije poznato šta je prethodilo tom činu, da li su se zaista posvađali ili je raskinuo s djevojkom. Riječ je o dobrom i požrtvovanom mladiću i svi smo u šoku“, kaže Stevanov poznanik, prenose mediji.

Stevan je na svom Fejsbuk profilu posljednji put fotografiju objavio 2. oktobra. S obziron na to da se slikao nasmijan, u vojničkoj uniformi, mnogi njegovi poznanici i prijatelji su zbunjeni i u šoku zbog toga što je mladić uradio. Iznad fotografije je postavio tri zastave Srbije.

Prijatelji nesretnog mladića kažu da se nikada nije žalio da ima probleme, ali i da ništa nije ukazivalo na to da će da naudi sebi, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh