Region

Jovan je umro prije supruge koja nije mogla da brine o sebi: Potresni detalji o smrti bračnog para pronađenog u stanu

U beogradskom naselju Voždovac, u Ulici Jove Ilića na broju 93, u ponedjeljak su pronađena beživotna tijela supružnika Jovana (80) i Danice (83) Petrović u njihovom stanu…

Stan - Kurir.rs

U beogradskom naselju Voždovac, u Ulici Jove Ilića na broju 93, u ponedjeljak su pronađena beživotna tijela supružnika Jovana (80) i Danice (83) Petrović u njihovom stanu, a kako se nezvanično saznaje na njihovim tijelima nije bilo tragova nasilja.

Tijela bračnog para poslata su na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Međutim, budući da na tijelu nema vidljivih tragova nasilja koji bi ukazivali na to da je smrt nastala nasilnim putem, pretpostavlja se da su preminuli prirodnim putem.

Komšije misle da je najprije preminuo Jovan od srčanog udara, jer je godinama unazad imao problema sa srcem i ugrađen stent, a da je kasnije preminula i njegova supruga Danica koja nije mogla da brine o sebi, jer je bila dementna.

– On je uvijek brinuo o njoj, vodio je u šetnju, nije mogla sama ništa. Divno su se slagali, ali je ona bila mnogo bolesna – navela je jedna od komšinica.

Kako su komšije rekle njih je rijetko ko posjećivao, a djecu nisu imali.

– Živjeli su sami, nekada su im dolazili prijatelji, ali uglavnom su sami brinuli o sebi – navele su komšije.

Koliko su dugo tijela supružnika bila u stanu utvrdiće istraga, a prema priči komšija posljednji put su ih vidjeli prije oko dvije sedmice.

– Danicu nisam viđala baš dugo da ide sama uvijek je bila uz Jovana, a posljednjih dana nisam viđala ni Jovana. On je obično išao na pijac i tamo smo se sretali, međutim posljednjih 15 dana ga nije ni bilo – navela je jedna od komšinica.

Neko od komšije je juče osjetio neprijatan miris koji je širi zgradom i pozvao policiju, nakon čega su nađena tijela supružnika.

– Posljednji put kada vidjela Jovana pitala sam ga kako je Danica, na šta mi je on rekao: “Nije dobro uopšte..” – kroz suze je ispričala komšinica.

Kako su komšije još ispričale, Jovan je dugo godina radio u Francuskoj kao šnajder, dok je kasnije u Beogradu pravio med. Komšije ovog bračnog para, kao i njihovi poznanici šokirani su tragedijom koja se desila u ovom mirnom dijelu Voždovca, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh