Region

Stravična nesreća: Izgubio kontrolu nad autom, uletio u drugu traku – a onda je uslijedilo najgore

Mladić i djevojka su uspjeli da se izvuku iz auta i isplivaju iz jezera…

Policijska traka - Srna.rs

Mladić (21) je zadobio lake, a godinu dana mlađa devojka teške telesne povrede kada su automobilom sleteli u Oraovičko jezero kod Preševa.

Kako navode iz Policijske uprave Vranje, zastrašujuća nezgoda se dogodila u ponedjeljak oko 16 sati, na lokalnom putu Oraovica – Bukovac.

Vozač “škode oktavije” (21) iz okoline Preševa je iz, za sada nepoznatih razloga, prešao na lijevu stranu kolovoza, nakon čega je vozilo sletjelo sa puta i upalo u Oraovičko jezero. U tom trenutku na mjestu suvozača je bila djevojka stara 20 godina, takođe iz okoline Preševa.

Mladić i devojka su uspjeli da se izvuku iz auta i isplivaju iz jezera, odakle su transportovani u Zdravstveni centar Vranje.

Kako se saznaje, vozač je prošao sa lakšim, dok je djevojka zadobila teške tjelesne povrede. Na osnovu ovlašćenja Osnovnog javnog tužiulaštva u Vranju, uviđaj na licu mjesta su izvršili službenici saobraćajne policije i očekuje se da se o nezgodi izjasni nadležni tužilac, prenose “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh