Region

KOMŠIJE NASTRADALOG MLADIĆA U STRAVIČNOJ NESREĆI U ŠOKU: NENADOKNADIV GUBITAK ZA SVE, BIO JE MOMAK ZA PRIMJER

Mještani sela Obrva kod Kraljeva ostali su u nevjerici zbog smrti Filipa Stanišića (25), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Grdica, na samom ulazu u Kraljevo.

Nesreća, SRbija - Kurir

Mještani sela Obrva kod Kraljeva ostali su u nevjerici zbog smrti Filipa Stanišića (25), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Grdica, na samom ulazu u Kraljevo.

Njegovi roditelji prije desetak godina izgradili su mljekaru u selu i tu je mladić radio, a koliko je bio vrijedan radio je još jedan, imao je svoju auto perionicu. Baš te večeri on i njegov drug sjedili su ispred perionice i odlučili da se odvezu do Kraljeva i tada se dogodila tragedija koja nas je sve potresla – kaže za “Kurir” jedan od mještana sela Obrva.

On navodi da je Filip odrastao u uglednoj porodici, koja je s mukom stekla sve što ima, kao i da je od malena bio vaspitavan da bude pošten i da svojim radom gradi budućnost. Kaže i da, na veliku žalost, nije bio oženjen.

Nenadoknadiv gubitak za sve nas, posebno za porodicu koja je ostala bez jednog od sinova. U nedelju je njihovo porodično imanje bilo pretrpano automobilima, došli su mnogobrojni ljudi da im izjave saučešće, da im se nađu u nevolji koja ih je snašla – kažu komšije mladića.

Komšije kažu za Kurir i da je N. Đ. (21), takođe mještanin Obrve, koji je vozio automobil u trenutku nesreće i koji se u teškom stanju nalazi u kraljevačkoj bolnici, takođe iz dobre i poštene porodice i da je dobar, ali da je momak nemirnog duha.

Radi kao vozač kurirske službe. Mana mu je ta što voli brzu vožnju, a sada se ljekari bore i za njegov život. Iza sebe već ima jednu težu saobraćajku i bio je na oporavku – pričaju komšije.

Podsjetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu pola sata prije ponoći kada je automobil marke “bmw”, krećući se iz pravca Preljine ka Kraljevu, prije kružnog toka, iz nepoznatog razloga prešao u lijevu kolovoznu traku i direktno se sudario sa “volksvagenom” kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog smjera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh