Region

Ovo je napadač iz Hrvatske koji je pucao na policajca i nakon toga izvršio samoubistvo

Jutros, u 8.06, začuli su se rafali na Markovom trgu. Napadač je otvorio paljbu na policajca i zgradu Vlade, a zatim nestao s mjesta zločina

Mladić, Hrvatska - facebook

Napadač koji je jutros na Markovom trgu otvorio vatru na policajca i zgradu Vlade, a zatim počinio samoubojstvo na Jabukovcu, neslužbeno doznajemo, zvao se Danijel Bezuk. Imao je 22 godine.

“Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti” – napisao je jutros na Facebooku neposredno nakon pucnjave Kalašnjikovim.

Bezuk je živio na području Kutine, a otac mu je bio dragovoljac Domovinskog rata, neslužbeno doznajemo. Među fotografijama na njegovom Facebook profilu može se naći i jedna s drvenim modelom puške. Pozira s njom prekrivenog lica, odjeven u bijeli skafander. Također, na ovoj društvenoj mreži Bezuk je s YouTubea dijelio i snimke pucnjave strojnicom. Kako neslužbeno doznajemo, mladić se nikad nije liječio zbog nekih psihičkih problema niti je zbog tražio liječničku pomoć. Članovi njegove obitelji nisu htjeli razgovarati s nama i poklopili su slušalicu, piše “24sata“.

Mogući počinitelj pokušaja teškog ubojstva 31-godišnjeg policijskog službenika jutros na Trgu svetog Marka i ujedno osoba koja je na području Jabukovca počinila suicid je, prema do sada utvrđenim informacijama, 22-godišnji hrvatski državljanin.
Osoba nije od ranije poznata policijskim službenicima, glasi službena izjava iz MUP-a.

Ranjeni policajac nije vitalno ugrožen i stanje mu je stabilno. Nema ozljeda srca, pluća i trbušnih organa. Prostrjelne rane napravile su mu prijelome kostiju, javili su iz KBC-a Sestre milosrdnice, dodajući da ima četiri rane, po dvije u lijevoj ruci i dvije sa svake strane tijela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh