Region

Muk u Hajdukovu, porodica zavijena u crno: Sin izdahnuo uslijed kobne igre, sestrice ne mogu da shvate kako bate više nema

Porodica Kovač još ne može da shvati da je izgubila jedinog sina, baka po majci drži dvije mlađe djevojčice za ruke, i kaže nam da je teško objasniti, posebno njima dvjema, šta se to dogodilo i kako njihovog bate više nema.

Kuća porodice Kovač - Kurir.rs

Selo Hajdukovo nadomak Subotice (Srbija), danas žali za mališanom D.K. (12) koji je juče ujutro oko deset sati preminuo, tragično završivši igru koju je započeo, vezujući plastične konopce jedan za drugi, a zatim oko svog vrata.

Uzica se zapetljala i kako se još uvijek pretpostavlja, dijete nije moglo da se izvuče iz omče. Tako su ga juče u prijepodnevnim satima našli roditelji, u pomoćnoj prostoriji kuće, gdje su živjeli.

Porodica još ne može da shvati da je izgubila jedinog sina, baka po majci drži dvije mlađe djevojčice za ruke, i kaže nam da je teško objasniti, posebno njima dvjema, šta se to dogodilo i kako njihovog bate više nema. Bol je u bakinom i roditeljski glasu, u kući i dvorištu tuga.

Komšije su obzirne, kažu da je dječak išao u školu, da je bio dobro dijete, a porodica radna i domaćinski kuća.

– Brinuli su o svojih troje djece, majka Sandra i otac Kristijan sve su im obezbjedili. Dječak je bio školarac, već se trudio i da pomogne ocu, koji ima limarsku firmu i trudi se da sve obezbjedi porodici. Majka je vrijedna žena, brine o svima. Šta je bilo u glavici djeteta, da li neki film ili ko zna šta, ne znamo, ali tuga je ogromna za sve i dugo će trajati, kaže prvi komšija do kuće tuge.

Tijelo dječaka je poslato na obdukciju, na Institut u Novi Sad, i tek će se poslije obdukcije znati način kako je dijete sebe udavio plastičnim uzicama.

To smo nezvanično saznali iz izvora bliskih tužilaštvu, a policija je za “Kurir” potvrdila da dječak preminuo i da je za slučaj nadležno Više tužilaštvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh