Region

Krvavi obračun – Poslije svađe izbo dvojicu poznanika u kući

U Ulici Nedeljka Čabrinovića na Banovom brdu (Srbija) nešto poslije 20 sati izbodena su dvojica muškaraca nakon svađe i tuče sa njihovim poznanikom u njegovoj kući.

Policija u Srbiji - Informer.rs

Prema nezvaničnim saznanjima “Informera” dvojica povrijeđenih došla su u kuću u kojoj živi osumnjičeni i nakon kraće svađe ga napala.

Osumnjičeni muškarac tada je dograbio kuhinjski nož i njime počeo da vitla okolo i bode ovu dvojicu.

Nekoliko puta ih je izbo po tijelu i nanio im teške tjelesne povrede. O svemu je ubrzo obaviještena policija sa Čukarice koja je munjevitom akcijom uhapsila osumnjičenog.

Hitna pomoć je prevezla dvojicu povrijeđenih u Urgentni centar, jednog u svjesnom stanju sa teškim povredama dok je drugi na odjeljenje reanimacije primljen u kritičnom stanju i njegov život je ugrožen. Motiv ovog krivičnog djela biće utvrđen nakon policijskog uviđaja koji je u toku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh