Region

Otela i nožem mučila ljubavnika svog muža

Policija je u selu Strižilo kod Jagodine (Srbija) uhapsila ženu D. C. V. zbog sumnje da je sa prijateljem K. D. otela i mučila navodno ljubavnika svog muža…

Napad nožem - Ilustracija/Juznevesti.com

Policija je u selu Strižilo kod Jagodine uhapsila ženu D. C. V. zbog sumnje da je sa prijateljem K. D. otela i mučila navodno ljubavnika svog muža, piše “Informer“.

Prema riječima izvora bliskog istrazi, osumnjičena je sa saučesnikom presrela muževljevog ljubavnika, pa ga je odvela u svoju kuću, gdje je cjelokupna tortura nad muškarcem snimana telefonom.

Na snimku se vidi kako oteti muškarac uplakan sjedi na kauču, a pored njega je navodno K. D., dok ga pomahnitala D. C. V. na rumunskom propituje povišenim tonom. Zatim uzima nož sa stola i prilazi mu.

“Priznaj koliko si se puta s***ao sa Muom (ime ili nadimak njenog muža, navodi Informer). Priznaj koliko”, urlala je razjarena žena, dok joj je nesrećni čovjek odgovara da nije nijednom imao se*sualne odnose sa njenim mužem.

Ona ga zatim nožem više puta ubada u ruku i nanosi mu povrede.

“Ovo nije ništa, priznaj! Priznaj”, vikala je Marija D.C.V. dok je muškarac plakao.

U tom trenutku K. D., koji je sjedio pored njega, hladnokrvno je dobacio: “Ma i nije neka šteta da umre”.

Poslije stravične torture, isprepadani muškarac je pušten, pa je odmah o svemu obavijestio policiju.

Policija je uhapsila Mariju D. C. V. i K. D. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo protivpravno lišenje slobode. Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini odredilo im je pritvor do 30 dana, kako pišu “Novosti”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh