Region

“Žena me ostavila zbog njega, uništili su mi život” – Ubica iz Osečine priznao zločin – šta je pričao u policiji?

Radovan S., osumnjičen da je usmrtio Milovana Marinkovića u okolini Osečine, navodno je bio zaslijepljen ljubomorom, jer mu se brak raspao zbog nevjerstva.

Zločin u Osečini - Kurir.rs

Ubio sam Milovana jer mi je rasturio brak. Žena me je napustila zbog njega, uništili su mi život!

Ovo je navodno policiji poslije hapšenja rekao Radovan S. (55) iz Novog Sada, osumnjičen da je u nedjelju u selu Gunjaci kod Osečine, ubio Milovana Marinkovića (52).

Došao s namjerom

Radovan je kobnog dana automobilom iz Novog Sada došao u Gunjace, u Marinkovićevu kuću, kako bi se s njim obračunao zbog žene. – Ponio je pištolj, pa se pretpostavlja da je došao s namjerom da ubije. Poslije zločina je sjeo u auto i otišao, ali je ubrzo uhapšen – kaže izvor.

U kući Marinkovića juče su vladali tuga i bol. Majka ubijenog sjedila je pred kućom i kukala, dok su je rođaci tješili. – Malo prije su donijeli Milovanovo tijelo i otvorili sanduk. Njegove majka, supruga i kćerka su od tog momenta van sebe, nisu sposobne da pričaju – rekao je rođak.

Mještani Gunjaca kažu da je ubijeni bio imućni domaćin i poljoprivrednik, a da su za njegovu ljubavnu aferu s Novosađankom čuli tek poslije zločina. – Sad čujemo da su i Milovanova žena i kćerka poznavale tog Radovana. Izgleda da su se dobro znali, a šta se među njima dešavalo, ne znamo tačno – kaže mještanin. Prema njegovim riječima, Radovan S. je u nedjelju ujutro, po dolasku u njihovo selo, na nekoliko mjesta pitao gdje je Milovanova kuća. – Komšije su mu pokazale. Da su znali zašto traži kuću, ne bi mu ni rekli gdje je. Ljudi su mislili da traži Milovana zbog malina i hladnjače, pošto se on time bavio – kaže sagovornik i dodaje da je osumnjičeni pred kućom zatekao Milovanovu ženu.

Tata je upucan

– Rekao joj je da pozove muža i da se skloni jer njih dvojica imaju nešto da pričaju i riješe. Rekao joj je navodno: “Nije to za tvoje uši.” Žena je otišla, a on je izvadio pištolj i ispalio mu dva hica u stomak, a zatim ga ovjerio u glavu – kaže sagovornik.

Kako dodaje, Milovanova žena i kćerka su strčale sa sprata i vidjevši ga krvavog, otrčale su kod komšija. – Djevojka je vikala: “Zovite Hitnu pomoć, tata je upucan!” – prepričavaju mještani dramu i dodaju da su se uplašili da će ih Radovan sve pobiti. – Rekli smo ženi i kćerki da se sklone u kuću dok ne dođe policija. Nismo znali gdje je ubica pobjegao – priča komšija, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh