Region

Crna Gora ponovo uvodi karantin: U tri općine policijski sat

Tri opštine u Crnoj Gori uvode ponovo karantin, ali i zabranu kućnih posjeta i rada ugostiteljskih objekata zbog pogoršane epidemološke situacije.

Podgorica - Vijesti.me

Crnogorski Institut za javno zdravlje danas je objavio listu kumulativne incidencije koronavirusa za lokalne samouprave koji će važiti od 12. do 25. septembra.

U Nikšiću, Beranama i Andrijevici od 28. septembra do 12. oktobra zabranjeno je napuštanje objekata stanovanja od 22 do pet sati ujutro, a zabranjen je i rad ugostiteljskih objekata i kućne posjete.

U Rožajama od 28. septembra zabranjen je rad ugostiteljskih objekata i kućne posjete, prenosi “Kurir“.

U Kotoru, Budvi, Podgorici i Pljevljima od 28. septembra do 12. oktobra ugostiteljski objekti smiju raditi do 22 sata, za stolovima mogu sjediti najviše dvije osobe. Pojašnjeno je da je obavezan razmak od jednog metra između stolica gostiju koji su okrenuti leđima jedni drugima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh