Region

Čovjek u čije dvorište je pao Mig-21 teško povrijeđen – Hitno prebačen za Beograd

Sanitet je krenuo iz Loznice u 17.30.

Pad aviona Mig-21 kod Loznice - Tanjug

U jutrošnjem padu vojnog aviona MiG 21 u selu Brasina poginula su dva pilota, a povrijeđen je čovjek u čije je dvorište letjelica pala. Opšta bolnica u Loznici primila je jednu osobu sa opekotinama zadobijenim uslijed pada aviona u reonu sela Brasina kod Malog Zvornika.

Muškarac je u međuvremenu, zbog unutrašnjeg krvarenja prebačen u Beograd, a sanitet je krenuo iz Loznice u 17.30.

Portparol Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović kaže da je osoba, starosti 59 godina, primljena posle pada aviona na intenzivnu njegu u svjesnom stanju, sa opekotinama na grudnom košu, glavi i rukama, prenosi “Telegraf“.

Pad aviona MiG-29 kod Malog Zvornika

Pilot major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade RViPVO Vojske Srbije poginuli su danas prilikom pada aviona MiG-21 u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika, saopštili su iz Ministarstva odbrane.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh