Region

Husović: Bošnjačka stranka će biti konstruktivna opozicija

Građanska Crna Gora, predvođena proevropskim snagama, jedina je uspješna priča u današnjem vremenu, rekao je predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Rafet Husović kazao je da će se ta partija potruditi da utiče na političke procese u Crnoj Gori kao konstruktivna opozicija, javlja Anadolu Agency (AA).

Husović je rekao da će Bošnjačka stranka doprinijeti da Skupština Crne Gore bude istinski dom demokratije i istakao da se na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori desila promjena na političkoj sceni.

“Podržavajući izbornu volju građana, poslanici BS su danas glasali za izbor Alekse Bečića za predsjednika Skupštine. Naša podrška će biti neupitna i kada je riječ o izboru skupštinskih tijela. Na taj način, doprinijećemo da Skupština bude istinski dom demokratije, a mi ćemo se kao konstruktivna opozicija potruditi da utičemo na političke procese koji će se odvijati u Skupštini”, kazao je Husović.

On je pojasnio i da je koncept manjinske Vlade koji BS zagovara od prvog dana i dalje najbolji model za političku stabilnost Crne Gore.

“Građanska Crna Gora, predvođena proevropskim snagama, jedina je uspješna priča u današnjem vremenu”, rekao je Husović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh