Region

Sjećate se ove svadbe? Svi su Tamaru ismijavali zbog silikona i operacija: Evo kako sada izgleda

Snimka vjenčanja para, viceprvaka svijeta u džudu Srđana Mrvaljevića (36) i njegove supruge Tamare prije 2 godine je postao hit na internetu.

Srđan Mrvaljević - Screenshot

Mladoženja Srđan je ispričao za “Blic” kako se iznenadio što im je video s vjenčanja postao popularan.

Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske operacije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom nelagode, da Tamara ima implantante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama – rekao je Srđan tada.

Od njihove svadbe prošlo je 2 godine, a mi smo pronašli kako ona sada izgleda. Sudeći po fotografijama, izgleda bolje nego ikada i očigledno je da joj brak prija, prenosi “Novi“.

Sunday??♥️

Objavljuje Srdjan MrvaljevicNedjelja, 16. kolovoza 2020.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh