Region

Osvanule slike na Sonjinom profilu: Kolumbijka objavila nove fotke nje i ubijenog Strahinje

Podsjetimo, 13. septembra na Novom Beogradu, dogodila se eksplozija automobila pod koji je postavljana bomba ispod vozačevog sjedišta u kom se nalazio Strahinja Stojanović.

Sonja Suarez Gomez i Strahinja Stojanović - Instagram

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), devojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), oglasila se ponovo novim fotografijama na svom Instagram nalogu, piše “Srbija Danas“.

Naime, ona je postavljala uspomene i prisjetila se perioda života koji je provodila u emotivnoj vezi sa Stojanovićem.

Ona je postavljala Instagram stori, a u prvi na redu je snimak gdje se vidi ruka za koju se pretpostavlja da je Strahinjina dok vozi automobil. U pozadini snimka čuje se muzika.

Kasnije dolazi fotografija na kojoj se nalaze dvije šolje čaja, a zatim i buket cvijeća.

Podsjetimo, 13. septembra na Novom Beogradu, dogodila se eksplozija automobila pod koji je postavljana bomba ispod vozačevog sjedišta u kom se nalazio Strahinja Stojanović koji je od posljedica preminuo u Urgentnom centru.

Kolumbijka koja je tada bila sa njim, nalazila se na suvozačevom sjedištu i ona je prilikom eksplozije lakše povrijeđena. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu ona je izjavila “da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbjednost” i da “nije sumnjao da mu prijeti bilo kakva opasnost”.

Inače, Stojanović je odranije poznat policijskim organima po svom bogatom dosijeu. U medijima je povezivan sa braćom Branisavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore.

Dovodio se u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, bio je na meti ubica 2018. godine kada je preživio eksploziju podmetnute bombe u naselju Galenika. tada je teško povrijeđena njegova tadašnja djevojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

Strahinja i Sonja – Instagram

Strahinja i Sonja – Instagram

Strahinja i Sonja – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh