Region

Pekao rakiju kada je pukao kazan, zadobio opekotine na 80 posto tijela

Dragiša J. (76) iz Mislođina kod Obrenovca preminuo u bolnici

Rakija, kazana - Avaz

Dragiša J. (76) iz Mislođina kod Obrenovca preminuo je u četvrtak u bolnici, dva dana nakon što je zadobio opekotine na 80 posto tijela tako što mu je pukao kazan dok je pekao rakiju.

Kako pišu srbijanski mediji, kada je Hitna pomoć došla u utorak na adresu u Mislođinu, zatekla je teško povrijeđenog čovjeka sa ozbiljnim opekotinama, kojeg je prevezla u Beograd na Kliniku za plastičnu hirurgiju. Policija je izašla na lice mjesta i kod kuće zatekla Dragišinog sina.

– Dragišin sin je rekao da je njegov otac pekao rakiju za svoje potrebe. U jednom trenutku, prema njegovim riječima, kazan je pukao i veća količnina vode koja je bila unutra izlila se na Dragišu i tako ga povrijedila – kazao je izvor upoznat sa slučajem, prenosi “Avaz“.

Nesretni čovjek je pri pucanju kazana zadobio opekotine opasne po život, na 80 posto tijela.

Dva dana nakon borbe, u četvrtak, preminuo je u bolnici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh