Region

Do prije sedam dana razbacani dijelovi automobila, a danas vihor tuge: Osvanuo jeziv prizor na mjestu Strahinjine pogibije

Strahinja Stojanović (30), koji je ubijen prošle nedjelje eksplozijom bombe ispod njegovog automobila na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada, kako se navodi bio je žrtva mafijaškog obračuna.

Strahinja Stojanović - Kurir.rs

Danas na mjestu gdje su prije samo sedam dana bili razbacani dijelovi automobila Strahinje (30) nalaze se položeni vijenci i svijeće.

Pretpostavljala se da su vijence i svijeće položili porodica i prijatelji koji su i dalje u žalosti zbog stravične smrti koja se dogodila Strahinji. Mjesto na kome je položeno cvijeće odiše tugom i žalošću njegovih najmillijih, prenosi “Srbija danas“.

Mjesto gdje je poginuo Strahinja Stojanović – Srbijadanas.com


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh