Region

Ilok: Poznati modni dizajner iz Srbije izvršio veliku nuždu u zgradi hrvatske opštine

Poznati modni dizajner iz Srbije danas je izvršio veliku nuždu i izazvao skandal u opštini Ilok, prenose hrvatski mediji.

Odmah potom angažovane su i radnice iz javnih radova koje su uz pomoć raznih hemijskih sredstava počistile za ovim dizajnerom.

Bio je to sve do 11.30 sati jedan sasvim običan radni dan. Negdje u to vrijeme u zgradu su ušli muž i njegova supruga, javio je “Večernji list”.

Kako su prenijeli zaposleni, radi se o poznatom modnom dizajneru iz Srbije S.V, koji je inače rodom iz Hrvatske, a koji je u skupocjenom automobilu došao do Iloka kako bi obavio neke poslove.

I dok je supruga bila u kancelariji ovaj poznati dizajner navodno je izvršio veliku nuždu u hodniku i to tačno ispred vrata sekretarijata.

– Bilo je odvratno. Otišao je potom u toalet, koji je takođe zaprljao, gde se presvukao i otišao dalje do pošte svojim poslom. Koliko znam niko ga nije prijavio, a vidjele su ga i neke radnice. Postoji i video snimak sa nadzornih kamera – rekao je jedan od zaposlenih za “Večernji list“.

Dodao je kako je supruga bila svjesna cijele situacije, ali da je bila mrtva hladna i bez ikakve reakcije. Nakon svega, oboje su se pokupili i otišli kao da se ništa nije dogodilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh