Region

Ubio majku pa sebe, komšije u šoku: “Vjerovatno mu je prekipjelo…”

Prema prvim informacijama D.S. je majku ubio u kući, a zatim je izašao napolje i stotinjak metara dalje izvršio samoubistvo

Srbija, ubistvo - Fokus

Veliki broj policajaca, novinara, ali i komšija okupio se ispred kuće u beogradskom naselju Kotež u kojem je danas, oko 15 sati, došlo do porodične tragedije kada je sin ubio majku, a zatim izvršio samoubistvo.

Kako javlja reporter “Blica”, D.S. (46) je živio sa majkom u prizemlju kuće, a na spratu njegov brat sa svojom porodicom.

– Vidio sam ga danas oko podneva, ponašao se najnormalnije, stvarno ništa nije nagovještavalo tragediju – ispričao je komšija i dodao “da se porodica nikada nije žalila, ali da su imali problema, da je žena već dugo bila bolesna”.

Prema prvim informacijama D.S. je majku ubio u kući, a zatim je izašao napolje i stotinjak metara dalje izvršio samoubistvo.

– Vjerovatno mu je sve prekipjelo, htio je da skrati muke i njoj i sebi. Nije radio, primao je socijalnu pomoć i očevu penziju. Otac mu je preminuo prije desetak godina – kazao je komšija.

Inače, niko u komšiluku ne zna gdje je D.S. nabavio pištolj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh