Region

Majka i dadilja u Zagrebu mjesecima zlostavljale dijete, završilo je u bolnici

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je krajem srpnja optužnicu protiv 25-godišnjakinje i 22-godišnjakinje zbog zanemarivanja i zlostavljanja djeteta, priopćilo je tužiteljstvo.

Hrvatska policija - Facebook

Riječ je o 25-godišnjoj majci i 22-godišnjoj dadilji djeteta koje je početkom srpnja prošle godine s ozljedama zaprimljeno u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti, doznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Podignutom optužnicom 25-godišnju majku tereti se da je od januara 2019. do 6. jula 2019. godine zanemarivala i zlostavljala svoje dijete, dok ista optužnica tereti 22-godišnju dadilju za ista kaznena djela u razdoblju od sredine svibnja 2019. pa sve do 6. srpnja 2019. godine, prenosi “Index“.

Optužnica protiv obje hrvatske državljanke, podignuta krajem srpnja pred Općinskim državnim odvjetništvom, još nije potvrđena, navodi tužiteljstvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh