Region

Srbija pozvala svoje državljane da se do petka hitno vrate iz BiH, Hrvatske i Crne Gore

Srbija uvodi nadzor nad građanima koji se vraćaju u zemlju od petka u 18 sati, saopšteno je nakon sjednice Kriznog štaba Srbije.

Srbija - Nezavisne.com

Krizni štab za borbu protiv epidemije koronavirusa u Srbiji razmatrao je da li da se uvede 10-dnevna obavezna samoizolacija građana koji se vraćaju sa odmora iz Crne Gore, Bosne i Hrvatske i donio sljedeće odluke:

Mi bilježimo silazni trend, ali pojedine situacije pokazuju da se situacija mijenja, gdje imamo viši procenat pozitivnosti u odnosu na prethodne sedmice. Tako je i u svijetu, ne samo kod nas, tu su i zemlje i u okruženju. Crna Gora je na 3. mjestu i naš veliki broj građana je trenutno tamo. Samim tim povećava se rizik zaražavanja. Apelujemo na sve građane koji su u ovim zemljama, od petka u 18h imat ćemo drugačiji režim – tada uvodimo nadzor za sve putnike koji se vraćaju u našu zemlju, da bi smanjili rizik zaraze” rekla je dr Darija Kisić Tepavčević, piše “Buka“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh