Region

Djevojčica (4) poginula naočigled majke: Strašni detalji nesreće u kojoj je stradalo dijete

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je stradalo dijete rođeno 2016. godine i saopštila da je o nesreći obavješteno tužilaštvo.

Policija - Srbijadanas.com

Četvorogodišnja djevojčica iz Mataruške Banje (Srbija) poginula je danas oko 16 sati u saobraćajnoj nesreći na putu Vukašinovac – Deligrad.

Kako se saznaje, dijete je udario “sitroen” niških registarskih tablica kojim je upravljao dvadesetšestogodišnjak iz Ražnja.

Prema prvim informacijama, dijete je izašlo iz vozila “pežo” kraljevačkih tablica kojim je vozio šezdesetšestogodišnji muškarac, inače stric njenog oca.

– Djevojčica je istrčala na kolovoz, a “sitroen” je pokosio. Preminula je na licu mjesta. To se dogodilo naočigled vozača i djetetove majke – objašnjavaju izvori upoznati sa ovim slučajem.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je stradalo dijete rođeno 2016. godine i saopštila da je o nesreći obavješteno tužilaštvo, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh