Region

Ovo su momci nastradali u nesreći: Dva mladića poginula, treći u komi

U nesreći koja se dogodila kada je putničko vozilo kojim je uprvaljao Aleksandar J.(26) iz Prokuplja iz za sada nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu i prema nezvaničnim saznanjima udario u kamion.

Momci nastradali u nesreći - Instagram

Danilo C. (21, treći sa lijeva na fotografiji) iz sela Samarinovca kod Žitorađe i Aleksandar Ž. (21, četvrti sa lijeva) iz sela Pejkovca preminuli su na licu mjesta u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju ujutru oko jedan sat dogodila kod sela Lukomir na putu Žitorađa Prokuplje, dok je A.J. (26, drugi sa lijeva) iz Prokuplja u teškom tjelesnom stanju prevezen u kliničko bolnički centar u Nišu, pišu “Novosti“.

U nesreći koja se dogodila kada je putničko vozilo kojim je uprvaljao Aleksandar J.(26) iz Prokuplja iz za sada nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu i prema nezvaničnim saznanjima udario u kamion, tjelesne povrede zadobile su još dvije osobe od kojih je jedna zadržana u prokupačkoj bolnici.

– U našu bolnicu kolima Hitne pomoći iz Prokuplja i Žitorađe dovežene su četiri osobe, pri čemu je D.C (21) bio bez znakova života tako da ni reanimacija nije dala rezultate. A.J. (26) dovežen je sa teškim tjelesnim povredama i uz medicinsku pratnju prosleđen je u niški kliničko bolnički centar, dok je A.C.(19) poslije dijagnostike zadržan na liječenju u našoj bolnici, a A.M.(22) iz Samarinovca puštena je na kućno liječenje – ističe Natali Nikolić, portparol prokupačke bolnice.

Momci nastradali u nesreći – Instagram

Podsjećanja radi, sinoć oko 01.00 sat na putu Žitorađe – Prokuplje, u selu Lukomir, putničko vozilo iz za sada nepoznatog razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u kamion Mercedes. Tom prilikom poginule su dvije osobe.

Putničkim vozilom upravljao je Aleksandar J. (26) iz Prokuplja, dok je kamionom iz suprotnog smjera upravljao Ranko R. iz sela Podgoričke.

Aleksandar je zadobio teške povrede, trenutno se nalazi u komi i životno je ugrožen, dok su saputnici u njegovom vozilu, Aleksandar Ž. (21) iz sela Pejkovca kod Prokuplja i Danilo C. iz sela Samarinovca kod Prokuplja, zadobili povrede od kojih su preminuli na licu mjesta.

Saputnici Anđela M. (22) i Aleksa Č. (19), oboje iz Samarinovca, lake tjelesne povrede.
Srbija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh