Region

Majka pozvala Hitnu pomoć jer je njenom sinu bilo loše: Izašla da je sačeka, a samo nekoliko sati kasnije oboje su bili mrtvi

Tragedija kakva se ne pamti u ovom kraju!

Hitna pomoć - Kodex.me

Jeziva tragedija dogodila se noćas kod Borskog jezera, u tzv. Pirotskom naselju (Srbija), u razmak od par sati umrli su majka i sin!

Nesretna žena nastradala je u udesu čekajući hitnu pomoć, a muškarca su ljekari zatekli mrtvog!

Nešto prije ponoći D. P. (51) je pozlilo, pa je njegova majka S. P. (70) pozvala Hitnu pomoć. Njih dvoje žive u vikendici blizu Borskoj jezera, u razuđenom kraju, pa se ona dogovorila sa ljekarima da izađe da ih sačeka, kako bi lakše našli put, prenose “Novosti“.

Nesretna žena je ostavila sina i izašla. Čekajući ljekare ona je i sama postala žrtva – uz pravca jezera pod velikom brzinom nju je, za sada nepoznati vozač, udario “fijat puntom”.

Nesretna žena od jačine udarca odletela je desetak metara!

Stigla je u međuvremenu Hitna pomoć koja je pokušala da joj pomogne. Ubačena u vozilo na reanimaciju, doktori su činili sve što mogu, ali S. P. nije bilo spasa!

Ljekari su odmah krenuli ka kući, kako bi bar pomogli sinu nastradale žene. Kada su ušli, zatekli su D. P. mrtvog. Nije uspio da dočeka pomoć!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh