Region

HAOS NA AUTOPUTU, : Saobraćaj potpuno obustavljen, ODJEKUJU EKSPLOZIJE, VATRA GUTA KAMIONE! (FOTO)

Na autoputu A3 u Hrvatskoj (Slavonski Brod – Zagreb) nedaleko od odmorišta Ježevo danas oko 16 sati sudarilo se nekoliko vozila nakon čega su se zapalili.

Na autoputu A3 u Hrvatskoj (Slavonski Brod – Zagreb) nedaleko od odmorišta Ježevo danas oko 16 sati sudarilo se nekoliko vozila nakon čega su se zapalili.

Prema nezvaničnim informacijama radi se o sudaru dva teretna vozila te dva automobila.

“Prolazili smo suprotnim trakom i vidjeli gust dim, kad smo došli bliže, prizor je bio šokantan”, ispričali su očevici.

Zbog saobraćajne nesreće nastala je velika gužva na autoputu, promet je preusmjeren i vozi se obilaznim pravcima.

“Prošao sam Zagreb. Trebao sam uzeti karticu da idem za Slavoniju, a onda sam vidio da se dimi kao ludo. Sad su prošli vatrogasci, hitna i policija. Ne može se proći. Stoje već 20 minuta. Nitko nam ništa ne govori”, kazao je čitatelj portala Dnevnik.hr.

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) navode da je zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne kućice Zagreb-Istok i čvora Ivanić Grad, prekinut saobraćaj u oba smjera. U smjeru istoka obilazno se vozi preko Rugvice, a u smjeru zapada preko čvora Ivanić Grad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh