Region

Užas u Zrenjaninu: Izbola supruga u kući, on pokušao da potraži pomoć pa preminuo; Žena odmah uhapšena

B. M. (39) nađen je u lokvi krvi na ulici u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u Ulici Heroja Pinkija, a sumnja se da ga je nožem izbola supruga S. M. (41).

Policija RS - RS Srbija

Kako se nezvanično saznaje, svađa se dogodila u njihovoj kući gdje je kako se sumnja ona nasrnula na njega nožem i ubola ga više puta, piše “Kurir“.

On je pokušao da pobjegne i potraži pomoć, te je izašao na ulicu i tu se srušio.

Nesretnog B. M. su vidjele komšije kako leži u lokvi krvi i obavjestile Hitnu pomoć i policiju.

Muškarac je preminuo po prijemu u bolnicu.

Komšije iz okolnih kuća kažu da je navodno žena, nastavnica u osnovnoj školi u ovom naselju. Istraga je u toku.

Uhapšena žena

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su S. M. (41) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo. Sumnja se da je ona danas u porodičnoj kući u Zrenjaninu zadala više uboda nožem suprugu (39), koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh