Region

Zaražena odgajateljica u vrtiću, desetero djece u samoizolaciji

Stožer civilne zaštite Grada Drniša izvijestio je u nedjelju da je odgojiteljica Dječjeg vrtića Drniš pozitivna na koronavirus, zbog čega je samoizolacija određena za deset djece i njihove odgojiteljice iz odgojne skupine “Sunce” te tehničko osoblje.

Djeca u vrtiću - Jutarnji.hr

Ovlaštena tvrtka tijekom će dana obaviti dezinfekciju prostora i opreme, prenose lokalni mediji.

Rad Dječjeg vrtića Drniš u pogledu organizacije u potpunosti se provodi uz poštivanje svih epidemioloških mjera te se prijem djece odvija na vanjskim ulaznim vratima objekta bez mogućnosti ulaska roditelja u objekt, navodi se.

Vrtićke odgojne skupine međusobno su fizički odvojene, bez miješanja zaposlenika i djece, a sve prostorije i sva oprema vrtića se svakodnevno dezinficiraju na kraju radnog dana.

Svi zaposlenici imaju obavezu izmjeriti si temperaturu prije dolaska na posao te koristiti zaštitnu masku, a temperaturu trebaju izmjeriti i djeci ujutro, prilikom ulaska u vrtić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh