Region

Đurić stao u odbranu Vučića nakon poruke iz Rusije: Sram Vas bilo! Kod ruskog predsjednika je čekao i po sat i po

Direktor Kancelarije za Kosovo Vlade Srbije Marko Đurić stao je u odbranu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je, preko fotografije Sharon Stone iz filma “Sirove strasti”, dobio poruku iz Rusije zbog njegovog “ponašanja” u Bijeloj kući.

Aleksandar Vučić - Faktor

Naime, Vučiću je znakovitu poruku poslala Maria Zakharova, glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova, tako što je na svom Facebook profilu uz fotografiju Vučića koji sjedi ispred Donalda Trumpa, predsjednika SAD-a, postavila i fotografiju Sharon Stone iz poznate scene iz filma “Sirove strasti”, gdje se vidi međunožje glumice, te napisala:

“Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da ste na ispitivanju, sjedite kao na fotografiji #2. Ko god da ste. Vjerujte mi”.

Na ovaj blam reagirao je Đurić, želeći odbraniti srbijanskog predsjednika.

– A zamisli taj predsjednik nijednu ružnu riječ protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mjestu. A zamisli taj predsjednik je kod ruskog predsjednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo! – napisao je Đurić na Twitteru, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh