Region

Kamenovane prostorije DPS-a i Socijaldemokrata

U prostoriji Socijaldemokrata pored razbijenih stakala, prevrnut je kancelarijski namještaj i pobacana elektronska oprema

Prostorije DPS - Antena

Tokom protekle noći poslije objavljivanja prvih rezultata parlamentarnih izbora u Crnoj Gori i proslave pristalica pojedinih političkih subjekata u gradu kamenovane su u Pljevljima prostorije DPS-a i Socijaldemokrata koje se nalaze u centralnoj gradskoj sredini, piše “AntenaM“.

Pričinjena je znatna materijalna šteta na prostorijama ovih političkih subjekata koji vrše vlast na lokalnom nivou u Pljevljima.

U prostoriji Socijaldemokrata pored razbijenih stakala, prevrnut je kancelarijski namještaj i pobacana elektronska oprema.

Na prostorijama lokalnoh DPS-a sa obje strane zgrade polomljena su stakla, a velike količine kamenja su završile u jednoj od kancelarija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh