Region

Opozicija slavi pobjedu u Crnoj Gori, iz Đukanovićevog štaba se ne oglašavaju

Opozicija okupljena oko prosrpske liste “Za budućnost Crne Gore” na konferenciji za novinare je proglasila pobjedu poručivši da je “Berlinski zid pao”, iako Državna izborna komisija još nije objavila rezultate.

Izbori u Crnoj Gori - Twitter

– Moći ćemo da formiramo vlast sa opozicionim partnerima. Đukanović treba da pakuje kofere u političkom i svakom drugom smislu – poručili su iz opozicije.

Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić obratio se javnosti, odmah nakon konferencije za novinare Centra za monitoring i istraživanje.

– Dragi građani iskazujemo vam blagodarnost za istrajnost i dostojanstvo. Bez obzira na sve što smo prošli tijekom ovog ciklusa. Režim je pao. Molim vas da ostanete kod kuće i da sa prijateljima i obitelji proslavite pobjedu koja je izvjesna – poručio je Krivokapić, prenosi “Faktor”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh